Dierenhotel “Het Poortje”

kattenhotel_5sterren
Een aantal jaren geleden hebben wij in onze praktijk een kattenhotel geopend. Er bleek veel vraag te zijn naar een opvang voor katten met een medisch probleem tijdens de vakantieperiodes. Het geven van pillen of b.v. het spuiten van insuline bij katten met suikerziekte bleek vaak een probleem voor de welwillende oppasser.

Wij hebben nu 4 zeer ruime suites (3 x 3m) ingericht met extra grote krabpalen, zitplateau’s aan de muur en comfortabele mandjes. De katten zitten alleen of met huisgenootjes in deze suites, nooit met katten van andere eigenaren. Ze worden elke dag verzorgd door ervaren dierenarts-assistentes, die ook de eventuele medicatie toe dienen. Hierdoor hoeft er niet geworsteld worden met uw kat en heeft deze daardoor een stuk minder stress tijdens het verblijf. Uiteraard genieten ook de niet-zieke katten van de ruimte en goede verzorging.

Voordelen t.o.v. andere pensions

  • zeer ruime privé suites
  • medicatie toediening door ervaren assistentes
  • minder stress
  • altijd diergeneeskundige zorg in de buurt

Voorwaarden:

  • De entingen moeten minimaal 2 weken voor het pension toegediend zijn en minimaal geldig zijn tot aan het einde van de gereserveerde periode.
  • Standaard droogvoer (Royal Canin) is bij het verblijf inbegrepen, dit betreft geen speciaal/dieetvoer. U kunt uiteraard altijd uw eigen voer en snoepjes meegeven.
  • Lees alle voorwaarden hier

De kosten betreffende het verblijf is €8.95 per kat per dag.

Wenst u uw kat ook een fijne vakantie als u er op uit gaat? Reserveren kan telefonisch via 0515 – 412 427 of kom een keer langs voor een rondleiding.

Toevoeging aan de volledige voorwaarden:

Standaard droogvoer (Royal Canin) is bij het verblijf inbegrepen, dit betreft geen speciaal/dieetvoer. U kunt uiteraard altijd uw eigen voer en snoepjes meegeven.