U kunt bij ons contant of per pin afrekenen.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat een ingreep ongeveer gaat kosten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, wij voorzien u graag van een prijsindicatie.

 

proteqafbeelding

Wij raden als dierenkliniek u aan om uw huisdier te verzekeren.

Wilt u hier meer informatie over lezen? Klik hier

 

Het is aangetoond dat dieren die niet regelmatig ontwormd worden 6 tot 8 maanden korter leven dan dieren dan dieren die dit wel zijn. In het kader hiervan hebben wij nu het pet health plan opgezet. Het pet health plan is een preventief zorg programma op basis van een jaarlijks abonnementsvorm. Voor meer informatie lees hieronder:

 

 

                                      Ons  Pet Health Plan  (PHP)afbeelding php los

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt zowel voor u als voor uw huisdier. Als dierenartsen zijn wij ervan overtuigd dat door regelmatige vaccinaties, parasietenbestrijding en controles uw dier een langer en gezonder leven leidt. Om u hier mee te helpen, kunt een bij ons een abonnement afsluiten: het Pet Health Plan (PHP).
Als gebruiker van het PHP heeft u automatisch recht op de exclusieve PHP kortingen en controles voor uw huisdier. Wij zorgen daarnaast dat de ontworming en ontvlooiing per kwartaal op de praktijk voor u klaar ligt. Daarbij ontvangt u reminders zodat u nooit meer vergeet een behandeling toe te passen.
Zoals u al van ons gewend bent, kunt u telefonisch of via de balie een afspraak maken voor de controles en begeleidingen. Naast deze extra’s kunt u nog altijd gebruik blijven maken van o.a. het gratis voedingsadvies, de spaaracties bij het Royal Canin voer, etc.

 Hier dan de tabellen:

afbeelding kolom

Het basispakket bestaat uit Activyl pipetten voor de ontvlooing en Milpro tabletten voor de ontworming. Het basis + teken pakket bestaat uit Activyl Tick Plus pipetten en Milprotabletten.

afbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid worden is makkelijk:
U kunt zich inschrijven aan de balie. Hier kunt u ook terecht voor de algemene voorwaarden en verdere vragen.