Het chippen van huisdieren is erg belangrijk om een vermist dier zo snel mogelijk weer te kunnen herenigen met zijn baasje.

Jaarlijks lopen in Nederland duizenden huisdieren weg! Een groot deel daarvan, vindt de weg naar huis niet meer zelf terug. Gelukkig worden veel van deze dieren door onder andere de dierenambulance, van straat gehaald en naar de dierenarts of het asiel gebracht. Als de dieren gechipt en goed geregistreerd staan, kan het dier weer snel met zijn eigenaar herenigd worden.

Een chip is even groot als een rijstkorrel, weegt minder dan een halve gram en iedere chip heeft zijn eigen unieke code. De chip is alleen waardevol in combinatie met een goede registratie. Zonder registratie heeft de chip geen enkel nut.

Daarom chippen en registreren wij het hele jaar door tegen een gereduceerd tarief van ā‚¬ 19.95.

U kunt dagelijks op afspraak bij ons langs komen om uw huisdier kosteloos door Ć©Ć©n van onze assistentes te laten controleren op een chip en de bijbehorende registratie. Als uw huisdier al wel gechipt, maar niet geregistreerd is, dan kunnen wij de registratie direct voor u in orde maken tegen een kleine vergoeding van ā‚¬ 4,10.

Ā© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: Ā