AniCura Dierenkliniek De Waterpoortdierenkliniek

AniCura Dierenkliniek De Waterpoort is na een uitgebreide verbouwing uitgegroeid tot een moderne, goed geoutilleerde kliniek voor kleine huisdieren. Vrijwel alle gezelschapsdieren kunnen ter behandeling worden aangeboden, voor problemen van uiteenlopende aard.

Vestigingsplaats

AniCura De Waterpoort is gevestigd aan de Kleine Palen te Sneek. Parkeerplaatsen (betaald!) vindt u voor de deur van onze kliniek. Ook in de omringende straten kunt u (eveneens betaald) parkeren. Daarnaast is op 2 minuten loopafstand een parkeergarage gevestigd.

Medewerkers

In de kliniek zijn de dierenartsen Paul Groenestein,  Suzanne Karssen, Danielle Nelis en Emma van Soest werkzaam. Onze dierenartsen worden bijgestaan door een team van assistenten: Ilse Jonker-Kingma, Barbara Bakker-van der Sar, Klaesje Bakker, Geja Jaarsma, Carolien Hoeke, Ciska Rijpma, Janine de Bruin, Sanne Sjoerdsma en Jitske Werkhoven. Daarnaast zijn er regelmatig stagiaires aanwezig op de praktijk.

Spreekuren

De kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30. Op zaterdag is er spreekuur van 10:00 tot 12:00.

Gedurende de openingstijden is er in de kliniek altijd een dierenarts aanwezig. Daarnaast is AniCura Dierenkliniek De Waterpoort 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar (0515‑412427), waarbij u buiten de openingstijden een dierenarts aan de telefoon krijgt. In geval van drukte tijdens avond- of weekenddienst kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat aan de lijn krijgt.