Na enkele jaren als veelvuldig vakantiekracht dierverzorging bij Ouwehands Dierenpark gewerkt te hebben deed ik in 1993 eindexamen VWO in Wageningen aan het RSG. De keuze voor Diergeneeskunde was snel gemaakt en gelukkig werd ik bij de na-loting toegelaten tot de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na 7 jaar algemene studie en co-assistentschappen en 6 jaar doorstuderen in met name Orthopedie en Neurologie werd in 1996 ‘ Dierenkliniek De Waterpoort ‘ geopend als vrije vestiging. Beide aandachtsgebieden blijven mij mateloos boeien, naast beeldvorming middels röntgenologie, doorlichting, en echografie.
De passie/hobby van mij voor bijzondere dieren zit kennelijk in de genen; mijn beide zoons hebben de zelfde interesse en dan met name voor reptielen.

Na 22 jaar werd in 2017 gekozen om ons aan te sluiten bij AniCura vanwege de match die er op kwaliteit en klantgerichtheid was. Het is het Team inmiddels duidelijk dat dit een juiste keuze is geweest op nagenoeg alle gebieden waar een eerste en tweedelijns dierenkliniek en zijn patiënten en cliënten mee te maken krijgen.
Ik hoop nog in lengte van jaren dit mooie vak en ambacht uit te mogen oefenen.

Tot ziens op AniCura De Waterpoort !