Met grote trots mogen wij u mededelen dat wij vanaf heden onderdeel uitmaken van de AniCura groep!

Voor zowel onze klanten als onze medewerkers zullen er verder geen grote merkbare veranderingen optreden. De aansluiting bij deze selectie van allerbeste klinieken zal er voor zorgen dat wij samen gaan werken met andere AniCura-klinieken om de patiënten en u als klant nog meer kennis en kunde te kunnen bieden, door nauw samen te werken met onze andere gespecialiseerde collega’s die al binnen de AniCura groep werkzaam zijn. Wij kijken er erg naar uit ons vakgebied op deze manier meer te kunnen verbreden. Voor u als klant blijven wij de vertrouwde Dierenkliniek de Waterpoort zoals u die kent.

Over AniCura

AniCura is een van Europa’s toonaangevende aanbieders van hoogkwalitatieve veterinaire zorg voor gezelschapsdieren. De onderneming is ontstaan uit de gedachte dat het delen van kennis en middelen de veterinaire zorg ten goede komt.

AniCura kwam in 2011 voort uit de eerste fusie van zorgvuldig geselecteerde dierenziekenhuizen in Scandinavië. Tegenwoordig staat het model voor gespecialiseerde veterinaire zorg en is het een gewaardeerde partner van dierenbezitters en verwijzende dierenartsen in Noord-Europa.

Binnen de onderneming vindt u een compleet aanbod aan medische en chirurgische diensten. Dit omvat alles van preventieve zorg en basisziekenzorg tot geavanceerde diagnostiek, intensieve zorg, chirurgie en orthopedie. AniCura biedt tevens revalidatie, fysiotherapie en voedingsadviezen, evenals geselecteerde diervoeders en zorgproducten.

AniCura omvat een aantal van de meest gerenommeerde dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken van Europa, hetgeen unieke mogelijkheden biedt tot samenwerking, het delen van kennis en het verkrijgen van toegang tot geavanceerde competenties. De onderneming ontvangt jaarlijks ca. één miljoen patiënten en is een toonaangevende opleidings- en verwijsinstantie.

Onze visie is gezamenlijk de veterinaire zorg van de toekomst te creëren door middel van betrouwbare zorg van hoge kwaliteit in combinatie met continue beschikbaarheid.

Voor meer informatie kijk op: http://www.anicura.nl/

© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: