Sinds eind augustus 2013 hangt in de wachtruimte van Dierenkliniek de Waterpoort een viertal foto’s beschikbaar gesteld door het jonge fotografiebedrijf Fotografie Karin Donk.

Fotograaf Karin is al jaren met fotografie bezig. Begonnen met een simpel toestel met rolletje, later een digitale compact camera en vervolgens overgestapt op de spiegelreflexcamera. Vooral dieren komen voor de lens, want dat vindt ze het leukste. De eigen huisdieren worden vaak op de gevoelige plaat vastgelegd, maar ook wilde dieren en dieren in de dierentuin.

De eigen huisdieren worden veel gebruikt om technieken te oefenen in de fotostudio. Hond Oscar (Mechelse herder) en poes Pluk sieren nu ook de muren in de wachtruimte. Hond Jeppe spettert vrolijk door het water en logé Lilly laat zien hoe groots klein kan zijn. Lilly is namelijk een blauwe forpus en slechts 5 cm en 30 gram “groot”.

Inmiddels hebben er al vele dieren geposeerd voor de lens. Elke shoot is anders en elke keer levert het bijzondere foto’s op. Het doel is om elk dier zo vast te leggen als hij is, zodat de eigenaren echt hun eigen lieveling zien. Dit lukt alleen als het dier op zijn gemak raakt. Geduld is hiervoor het sleutelwoord, samen met de jarenlange ervaring die Karin heeft in de omgang met dieren.

Lijkt het u wel wat om uw huisdier ook zo mooi vast te laten leggen? Neem eens een kijkje op www.karindonk.nl of mail naar info@karindonk.nl voor een afspraak!

Naast huisdieren fotografeert Karin ook kinderen, gezinnen en stellen. Denk dan bijvoorbeeld aan een loveshoot, leuk voor jong en oud!

© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: