Verantwoord afvallen met onze hulp:

Onder begeleiding van onze voedingsconsulentes kan uw hond of kat op een dieetvoeding worden over gezet met een plan van aanpak erbij. Er wordt precies berekend hoeveel voeding/calorieën uw dier per dag mag hebben. Tijdens de controles wordt uw dier gewogen, worden de gegevens in het dieetprogramma ingevoerd en wordt er besproken hoe het gaat.

Om het afvallen goed te kunnen begeleiden maken we gebruik van ‘Satiety’ voeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw hond of kat af te laten vallen zonder dat er te korten ontstaan. De Satiety-brokjes bevatten een hoog vezelgehalte waardoor er bij een kleine portie voeding toch een ‘vol’ gevoel ontstaat.

Hoe kan ik mijn dier opgeven?

U kunt telefonisch een afspraak maken voor de dieetbegeleiding. Onze dieetbegeleiding is geheel GRATIS, u hoeft alleen de bijbehorende brokjes te betalen.

Het is tijdens de Satiety Challenge extra aantrekkelijk om mee te doen.

1: U ontvangt bij de dieetbegeleiding 50% directe kassakorting op de 1e maand Satiety-voeding.
2: Naast de nodige tips en advies krijgt u bij de weegcontroles een klein presentje voor uw dier. Bijvoorbeeld een speelhengeltje voor de kat!
3: Wanneer uw dier zijn of haar streefgewicht heeft bereikt(HOERA!) ontvangt u nog een keer 50% korting op de vervolg/onderhoudsvoeding.

Voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via: 0515 – 412427. #goedevoornemens2018

© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: