Medisch Kattenhotel “Het Poortje”   

Een aantal jaren geleden hebben wij in onze kliniek een kattenhotel geopend. Er bleek veel vraag te zijn naar een opvang voor katten met een medisch probleem tijdens de vakantieperiodes. Het geven van pillen of bijvoorbeeld het spuiten van insuline bij katten met suikerziekte bleek vaak een probleem voor de welwillende oppasser.

Wij hebben nu 4 zeer ruime suites (3 x 3m) ingericht met extra grote krabpalen, zitplateau’s aan de muur en comfortabele mandjes. De katten zitten alleen of met huisgenootjes in deze suites, nooit met katten van andere eigenaren. Ze worden elke dag verzorgd door ervaren dierenarts-assistentes, die ook de eventuele medicatie toe dienen.

Voordelen t.o.v. andere pensions

  • zeer ruime privé suites
  • medicatie toediening door ervaren assistentes
  • minder stress
  • altijd diergeneeskundige zorg in de buurt

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Als uw dier bij ons in het Kattenhotel verblijft, dient deze overeenkomst volledig door de eigenaar/opdrachtgever van het dier ingevuld te worden. Een ingevulde overeenkomst mag digitaal gemaild of geprint ingeleverd worden. Alleen dan is inschrijving in ons Kattenhotel mogelijk.

De kosten betreffende het verblijf van uw kat is €19.95 per dag. Heeft u meerdere katten? Dan komt er €9.95 per kat per dag bij.

Wenst u uw kat ook een fijne vakantie als u er op uit gaat? Reserveren kan telefonisch via 0515 – 412 427 of kom een keer langs voor een rondleiding.