maden_papegaai

Noinsect anti-insectenspray & Nomyiasisanti-myiasis spray

Cmaden_vogelsomplete bescherming tegen insecten en parasieten. Toepasbaar bij vogels en kleine knaagdieren

Beide middelen bieden een complete bescherming tegen insecten en parasieten bij vogels en kleine knaagdieren. Volwassen insecten en parasieten worden gedood, en de groei van eieren, larven en jonge insecten afgeremd, waardoor ze niet volwassen worden. Dankzij de handige sprayflacons zijn ze makkelijk toepasbaar.

Noinsect is een middel om de insecten te bestrijden bij vogels en kleine knaagdieren. U kunt dit zowel preventief als curatief toepassen.

maden_knaagdierenNomyiasis bevat ivermectine en S-methopreen  welke ervoor zorgen dat maden worden gedooden insecten niet volwassen kunnen worden zodat er geen nieuwe maden bij komen. Ook de eieren van de vliegen worden door beide stoffen aangepakt waardoor de ontwikkeling tot made wordt verhinderd.

Locale toediening op de vacht, huid en veren. De spray dient van een afstand van ongeveer 15 cm te worden gesprayd. De spray kan ook op een gladde handschoen worden gesprayd waarna de vacht of veren kunnen worden ingewreven. De spray tast de veren en vacht niet aan.

De spray kan tevens worden gebruikt in verblijven. De wanden, zit stokken en vooral naden en kieren dienen te worden gesprayd. Transport middelen kunnen worden gesprayd om besmetting te voorkomen.

© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: