afbeelding2

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt zowel voor u als voor uw huisdier. Als dierenartsen zijn wij ervan overtuigd dat door regelmatige vaccinaties, parasietenbestrijding en controles uw dier een langer en gezonder leven leidt. Om u hier mee te helpen, kunt een bij ons een abonnement afsluiten: het Pet Health Plan (PHP).
Als gebruiker van het PHP heeft u automatisch recht op de exclusieve PHP kortingen en controles voor uw huisdier. Wij zorgen daarnaast dat de ontworming en ontvlooiing per kwartaal op de praktijk voor u klaar ligt. Daarbij ontvangt u reminders zodat u nooit meer vergeet een behandeling toe te passen.
Zoals u al van ons gewend bent, kunt u telefonisch of via de balie een afspraak maken voor de controles en begeleidingen. Naast deze extraÔÇÖs kunt u nog altijd gebruik blijven maken van o.a. het gratis voedingsadvies, de spaaracties bij het Royal Canin voer, etc.

Hier dan de tabellen:

afbeelding kolom

Het basispakket bestaat uit Activyl pipetten voor de ontvlooing en Milpro tabletten voor de ontworming. Het basis + teken pakket bestaat uit Activyl Tick Plus pipetten en Milprotabletten.

afbeelding

Lid worden is makkelijk:
U kunt zich inschrijven aan de balie. Hier kunt u ook terecht voor de algemene voorwaarden en verdere vragen.

plusjes pet health plan

┬ę 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: