oude kat en hond

U weet natuurlijk allang dat goede verzorging en voldoende beweging heel belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat of hond. Elke dag een stukje wandelen met de hond, goede voeding, liefdevolle aandacht en af en toe iets lekkers zijn voor uw dier de garantie voor een heerlijk honden- en kattenleven. Hoe prettiger uw dier zich voelt, hoe fijner dat voor u als eigenaar is! De kunst is om uw hond of kat zo lang mogelijk gezond, vitaal en actief te houden.
Tegenwoordig worden huisdieren veel ouder dan vroeger. De ouder wordende dieren ontwikkelen, net als mensen, steeds vaker ouderdomskenmerken. Dit kan vari├źren van stram opstaan tot het ontwikkelen van verdikkingen op het lichaam bij honden, en het ontstaan van problemen met nieren en schildklier of verminderde vachtverzorging bij katten.
Juist bij deze dieren is het belangrijk om veranderingen in gedrag en gezondheid snel op te merken. Vaak is een ziekte een heel geleidelijk proces en valt het eigenlijk niet op aan de eigenaar totdat er echt op gelet wordt. Over het algemeen geldt hoe eerder een probleem opgespoord wordt, hoe beter het te bestrijden is.
Ons Senior Care programma is bedoeld voor oudere maar in principe gezonde dieren en wordt uitgevoerd door een van onze assistentes. Zij zal de hond of kat uitgebreid lichamelijk onderzoeken. Speciale aandacht gaat uit naar de vacht, het gewicht, het gebit, de oren en ogen en de gewrichten.
Merkt u dat uw dier ook ouderdomskenmerken begint te vertonen? En wilt u dit graag laten controleren? Dan bent u in de maand september welkom bij onze assistentes voor de Senior Care.

Wat houdt Senior Care in?

  • Gratis consult bij de assistente
  • Gratis lichamelijk onderzoek
  • Korting op bloedonderzoek
  • Eventueel advies voor vervolgonderzoek

De uitslagen worden altijd beoordeelt door een dierenarts. U wordt dan gebeld over de uitslag(en).
Indien de assistente het idee heeft dat er meer aan de hand is met het dier dan zal zij, in overleg met u, een afspraak bij de dierenarts maken.

Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u telefonisch een afspraak maken op 0515-412427

┬ę 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: