slimfit wijzer

En dan is het januari, het moment voor de goede voornemens. En wat prijkt bovenaan de top tien van goede voornemens? Afvallen. En niet alleen de baasjes kampen met overtollige kilo’s. Ook onze viervoeters hebben last van overgewicht. Dit brengt allerlei gezondheidsrisico’s voor de dieren met zich mee zoals een grotere kans op artrose en suikerziekte. U wilt natuurlijk dat uw huisdier gezond is, daarbij hoort zeker ook een gezond gewicht!
Maar hoe zet je een hond en kat verantwoord op dieet?

Het SlimFit programma is het gewichtsverliesprogramma van Royal Canin.
Dit is een gratis service, dit betekend dat u elke 2 weken met uw huisdier op de praktijk komt om te wegen.

De methode richt zich niet alleen op het aanpassen van de voeding, maar daarnaast ook op voorlichting aan en begeleiding van u en andere gezinsleden. De combinatie van een verminderde energieopname, meer beweging én gedragsaanpassing zorgen voor een succesvol en blijvend resultaat: het behalen én behouden van een gezond gewicht en een goede conditie. Dit gezonde gewicht wordt het ideale gewicht genoemd en is het uiteindelijke doel van het SlimFit programma. Een dier met een Ideaal gewicht heeft een langere levensverwachting en een betere kwaliteit van leven. Het Ideale gewicht wordt voor ieder dier individueel bepaald door de dierenarts of assistent(e).
Als eigenaar ziet u vaak niet dat uw huisdier last heeft van overgewicht omdat de gewichtstoename zeer geleidelijk verloopt. Met de SlimFit test kunt u uw hond of kat door het beantwoorden van een paar vragen controleren op eventueel overgewicht.

Doe de test online : https://www.royalcanin.nl/slimfit-test.html

In de maand januari en februari krijgt u de 50% korting op de 1e maand voeding.

Is uw hond of kat te zwaar? Vraag uw dierenarts naar het SlimFit programma van Royal Canin en start vandaag nog!

slimfit afbeelding

© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: