huisdierentest2

Zaterdag gaf het LICG de aftrap voor de Week van het Huisdier met de lancering van de test “Wat voor huisdierenmens ben jij?”. Mensen die nieuwsgierig zijn naar wat voor soort huisdier nou echt bij hen zou passen worden  op een leuke manier gemotiveerd om zich te verdiepen in wat er komt kijken bij het houden van huisdieren. Op deze manier willen we voorkomen dat mensen slecht voorbereid aan een huisdier beginnen.

Dieren die overhaast worden aangeschaft moeten soms na een tijdje weer weg. Omdat ze tegenvallen, vanwege allergie, ongewenst gedrag of omdat de tijd ontbreekt. Zonde, vinden we, want als mensen er wat langer bij stil staan en de juiste keuze maken, hebben ze zoveel meer plezier van het dier.

Met de online test ‘Wat voor huisdierenmens ben jij?’ verleidt het LICG op een laagdrempelige en leuke manier mensen om zich te verdiepen in wat het hebben van een huisdier met zich meebrengt. In de test doorloop je een aantal grappige en serieuze vragen. Het eindresultaat van de test is een leuk en persoonlijk advies dat je kunt delen via social media. Dit advies laat zien welke dieren of diergroepen passen bij jouw levensstijl en voorkeuren. Je krijgt ook tips waar op gelet kan worden bij dat huisdier. De uitslag is voor sommigen misschien wel heel verrassend.

http://www.licg.nl/huisdierentest

huisdierentest1

© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: