dierendag

Dinsdag 4 oktober is het wederom Werelddierendag, DE dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet (hoewel wij natuurlijk hopen dat voor Uw trouwe makker iedere dag een beetje een bijzondere dag is!).

Speciaal in het kader van Wereld dierendag hebben wij deze week verschillende leuke acties! Zowel in de kliniek als op Facebook!

Nu zijn we natuurlijk wel een dierenkliniek en staat de gezondheid van uw geliefde maatje bij ons voorop, daarom de volgende acties:
ā€“ De hele week (3-10-2016 tot 7-10-2016) kunt U een algemeen (screenings) bloedonderzoek bij Uw hond of kat laten uitvoeren tegen het sterk gereduceerde tarief van ā‚¬ 52,55, hierbij wordt o.a. gekeken naar de lever en nier functie (zeker bij katten op oudere leeftijd kan de nierfunctie achteruit gaan, bij tijdig ingrijpen kan dit proces vertraagd worden waardoor uw dier langer een goede kwaliteit van leven heeft).

ā€“ Er zijn ook gratis consulten, algemene (screenings) bloedonderzoeken, snackpakketten, e.d te winnen. Voor hond en kat maar ook voor Uw knaagdier of konijn!
U kunt de gehele week Uw kassabon (met vermelding van Uw naam, adres en telefoonnummer) inleveren in de daarvoor bestemde doos in de kliniek. Aan het begin van de volgende week trekken wij een aantal winnaars.

ā€“ Op Werelddierendag zelf is er tussen 15:00 en 18:00 uur gelegenheid om Uw geliefde maatje op de foto te laten zetten door Jorine Jonker (www.jorinejonker.jouwweb.nl). U krijgt direct een afdruk op kaartformaat mee!

ā€“ Er volgen ook nog enkele acties via onze Facebook pagina. Houdt deze in de gaten en doe mee!

Wij wensen U en Uw geliefde huisdier een fijne Werelddierendag toe en hopen er samen met U een speciale week van te maken.

poster-dierendag1

Ā© 2015 Dierenkliniek De Waterpoort | Sitemap | Disclaimer
Wij houden ons als Dierenkliniek de Waterpoort bij de behandelingen aan de Algemene voorwaarden

logo-footer

Volg ons op: Ā